Werken bij ARBO Pompen | Filters

Open sollicitatie:

Personeel is veruit de belangrijkste succesfactor van een productiebedrijf. Het zijn de medewerkers die een organisatie dragen en een product tot een succes brengen; gemotiveerde vakmensen met een goede kennis van zaken en een frisse instelling.

ARBO Pompen | Filters is voortdurend op zoek naar gemotiveerde vakmensen. Of het nu gaat om stagiaires en afstudeerders of om tijdelijke en/of vaste krachten. Spreekt een open, no nonsense bedrijfscultuur je aan, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren naar een functie. Wil je graag bij ARBO Pompen | Filters werken, maar vindt je niet direct een vacature die jou op het lijf geschreven is? Dan kun je ook open solliciteren. Voor een open sollicitatie kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. "open sollicitatie". Stuur daarbij ook je cv mee. Wij gaan dan na of er in het bedrijf een geschikte plaats voor je is en nemen contact met je op.

ARBO Pompen | Filters is een door Kenteq erkend leerbedrijf. In een leerbedrijf maken leerlingen kennis met de praktijk en leren ze wat er van hen verwacht wordt. De erkenning van leerbedrijven gebeurt door kenniscentra van het beroepsonderwijs en bedrijfsleven.

Heb je interesse in het volgen van een opleiding bij ARBO Pompen | Filters, neem dan contact met ons op of kijk op www.kenteq.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

download