Disclaimer

Privacy beleid van ARBO Pompen en Filters BV

Leemdijk 2 – 9422 CL Smilde - The Netherlands

Tel.: +31(0) 592 430 310 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.arbo-pumps.com 


ARBO Pompen en Filters BV (ARBO) kan persoonsgegevens zoals naam, geslacht, adres, telefoonnummer, e-mail adres, IBAN nummer en andere gegevens van u verwerken doordat u gebruik heeft gemaakt van onze diensten of omdat u deze heeft verstrekt tijdens het invullen van een contactformulier op de website of via Social media.

Deze gegevens heeft ARBO nodig voor het geven van advies, het uitbrengen van offertes, contracten en het leveren van producten en de betaling hiervan. Periodiek wordt een nieuwsbrief of nieuwe product catalogi verzonden.

ARBO maakt gebruik van Google Analytics maar plaatst enkel cookies die vereist zijn voor een goed werkende website. De IP-adressen worden geanonimiseerd en er is een verwerkingsovereenkomst gesloten met Google dat geen data wordt doorgestuurd voor aanvullende Google diensten.

ARBO maakt gebruik van Google Analytics maar plaatst enkel cookies die vereist zijn voor een goed werkende website. De IP-adressen worden geanonimiseerd en er is een verwerkingsovereenkomst gesloten met Google dat geen data wordt doorgestuurd voor aanvullende Google diensten. 

1. Google producten

1.1. De persoonsgegevens die wij van u verwerken worden nu op voorhand geanonimiseerd als het om een Google product gaat. Namen, adressen, Social media account, enz. kunnen nu niet meer worden bekeken op basis van uw IP-adres

1.2. Doeleinden van het gebruik:

Het verbeteren van onze product- en dienstinformatie en het uitvoeren van gerichte marketingacties. 

Ons doel is om u uitsluitend relevante informatie te verschaffen. Hiertoe verzamelen en analyseren we website gebruik teneinde onze website te verbeteren. De gebruiksstatistieken tonen ons aantal gebruikers, verblijftijd op de site en welke pagina’s worden bezocht. Het betreft het verzamelen van generieke data, zonder informatie over specifieke personen.
 
1.3. Bewaartermijn persoonsgegevens:

Op dit moment is er nog geen bewaartermijn vastgesteld voor de persoonsgegevens die Google gebruikt. Deze periode zal maximaal 26 maanden betreffen.

ARBO verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met u of om  te voldoen aan een wettelijke verplichting.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. ARBO zal zo spoedig mogelijk op uw verzoek reageren.

ARBO neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van ARBO maakt gebruik van een betrouwbare SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Mocht u de indruk hebben dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ARBO wil u erop wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.